Virtual reality in een doosje …

Deze Google Cardboard neemt je mee in een virtuele wereld. Of je nu wilt kanoën op een uitgestrekt meer, een rit wilt maken in een achtbaan of op het podium wilt staan met je favoriete band, je kunt kiezen uit honderden virtual reality-ervaringen voor Cardboard.

Hieronder vind je enkele leuke app suggesties voor je smartphone. Wil je meer ontdekken? Zoek op VR of cardboard in je App Store (Apple), Google Play (Android) of in de Microsoft Store en je vind tientallen apps.

De eerste stap naar VR

De officiële Cardboard-app is de eerste stap naar virtual reality en helpt je op weg. De officiële Cardboard-app bevat ook enkele VR-demo’s.

Stap in een achtbaan

Een achtbaan is dé manier om virtual reality echt te ervaren. Stap in en ervaar de ‘thrill’ van VR in deze achtbaan simulatie.

Beleef een concert

Beleef een uitvoering van ‘Live and Let Die’ door Paul McCartney in 360 graden, met 3D-stereoweergave en overweldigende audio.

Zwem tussen de haaien

Superspannende VR-video’s waar je middenin zit. Zwem tussen de haaien, surf op de hoogste golven en meer …

Wandel tussen de dinosaurussen

Waan je in Jurassic Park en loop tussen de dinosaurussen. Een spannende demo die laat zien wat VR allemaal kan.

Streetview

Streetview is je waarschijnlijk al bekend. Met een VR bril komt het pas echt tot zijn recht en kun je overal ter wereld een kijkje nemen.

Meer ontdekken?

Zoek op VR of cardboard in de App Store (Apple) of Google Play (Android) en je vind tientallen apps.
Ook voor Windows Phone!