Scroll naar beneden
Ons werk | Feiken

Altijd zeker van een warm huis

Yellow Lemon Tree - Feiken
Het functionele en visuele deel van de website was - ook vanuit de klant gezien - een groot struikelblok. Daaruit hebben wij een aantal verbeterpunten geconstateerd. Aansluitend hebben we gekeken naar de statistieken. Zo hebben we o.a. gekeken op welke pagina de bezoeker binnenkomt, welke pagina's er worden bezocht, hoe er genavigeerd wordt en waar de bezoeker vastloopt. Kortom, wat zegt de data. Om het plaatje compleet te maken hebben we ook nog gekeken hoe we de website technisch gezien konden optimaliseren.
Yellow Lemon Tree - Feiken

We hebben een website ontworpen die fris en overzichtelijk oogt, maar waar je wel een warm gevoel bij krijgt. Waar we continu hebben gekeken waar de behoefte ligt voor de bezoeker. Van de oriëntatiefase tot de daadwerkelijk aankoop en/of adviesmogelijkheden.
Yellow Lemon Tree - Feiken

Yellow Lemon Tree - Feiken

In een aantal sprints hebben wij doorlopend verbeteringen in het design en de gebruiksvriendelijkheid van de website doorgevoerd. Van de homepagina tot aan de 'salesfunnel'. Allemaal om de conversieratio nog verder op te schroeven.
Yellow Lemon Tree - Feiken

Meer werk

Sandmann Optiek

Vakmanschap, traditie en een ongeëvenaarde klantbeleving.

31334760220