Vacature WordPress Developer (m/v)

Geef jij ons team extra vleugels?

Wij zoeken een Super WordPress developer (m/v), met relevante opleiding en/of ervaring, om ons team te versterken.

Vereisten

Als WordPress developer ontwikkel je binnen WordPress maatwerk applicaties en plugins voor onze opdrachtgevers.

Zelfstandig werken is voor jou geen probleem evenals het communiceren met onze opdrachtgevers. Je hebt uitstekende kennis en ervaring van WordPress, PHP (OOP), MySQL, Javascript/Ajax, Bootstrap en HTML5/CSS3. Van projectmatig werken en plannen raak je niet snel oververhit (zeker niet met onze airco). Gevoel voor design en ervaring met WooCommerce en Git is mooi meegenomen.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan (32-40 uur) binnen een warm team, met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Binnen ons team kun je jouw creatieve ideeën laten pruttelen en jouw mening altijd kwijt. Uiteraard voorzien wij je van een goed salaris, reiskosten- en internetvergoeding, teamuitjes, flexibele werktijden en genoeg vakantiedagen om af en toe tot rust te komen.

Over ons

Yellow Lemon Tree (YLT) is een full service internetbureau uit Amersfoort.  Met een team van eigenzinnige karakters – met gezonde verslaving aan ons vakgebied – maken wij bedrijven al meer dan 12 jaar online succesvol. Creatief én resultaatgericht. We ontwikkelen uiteenlopende websites en webshops. Voor elk device. Dit doen we met ontwerpen waar de vonken van afspatten, uiteraard voorzien van een techniek die simpel voelt.

Kom je bij ons vlammen?

Stuur ons jouw motivatie en C.V.  Uiteraard willen we alles van je weten, dus leef je uit… Reageren kan via e-mailadres lemon@ylt.nl.

© Yellow Lemon Tree 2017 - Alle rechten voorbehouden. Yellow Lemon Tree is een full service internetbureau gespecialiseerd in webdesign. We maken websites, webshops en mobiele sites. Voor elk device. YLT werkt voor opdrachtgevers uit het heel Nederland. Kijk voor meer informatie op de volgende pagina's: webdesign Amersfoort, webdesign Amsterdam, webdesign Rotterdam, webdesign Utrecht, webdesign Den Haag, webdesign Arnhem, webdesign Apeldoorn en webdesign Leusden. Bezoek ons portfolio voor voorbeelden van ons werk. Interesse? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.