Baptist

Webshop

Wie in Arnhem en omgeving de naam ‘Baptist’ laat vallen, heeft een goede kans dat de toehoorder onmiddellijk begrijpt waar het over gaat! Sinds 1984 heeft Baptist zich een vaste plaats als ijzerwaren- en gereedschappenspeciaalzaak in het Arnhemse centrum verworven. Later uitgebreid met de winkels Baptist Gebouwbeslag en Baptist voor Houtbewerkers.

Wij realiseerden voor Baptist een webshop voor de drie speciaalzaken. Met een uitgebreide, op maat geprogrammeerde backoffice hebben we voor Baptist een volwaardig e-commerce systeem opgeleverd.

  • Consumenten website met webshop
  • Custom made CMS
  • Online betalen

Meer werk waar wij trots op zijn

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Graag vertellen wij u alles in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

© Yellow Lemon Tree 2017 - Alle rechten voorbehouden. Yellow Lemon Tree is een full service internetbureau gespecialiseerd in webdesign. We maken websites, webshops en mobiele sites. Voor elk device. YLT werkt voor opdrachtgevers uit het heel Nederland. Kijk voor meer informatie op de volgende pagina's: webdesign Amersfoort, webdesign Amsterdam, webdesign Rotterdam, webdesign Utrecht, webdesign Den Haag, webdesign Arnhem, webdesign Apeldoorn en webdesign Leusden. Bezoek ons portfolio voor voorbeelden van ons werk. Interesse? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.