Feestartikelen.nl

Winkelen voor je plezier!

Begonnen als speciaalzaak in feestartikelen voor Zwolle en omstreken, is Henk van Zon feestartikelen inmiddels uitgegroeid tot Nederlands bekendste feestwinkel.

Wij realiseerden een complete e-commerce site, waarbij de opdrachtgever zelfstandig zijn artikelen online kan plaatsen, inclusief foto’s, geluids- en videofragmenten in zelf te kiezen categorieën. Naast uitgebreide productinformatie online kan de bezoeker door middel van een mailinglist frequent op de hoogte gehouden worden van de nieuwste feest- en fopartikelen.

Dat onze werkwijze niet alleen door Henk van Zon gewaardeerd wordt, blijkt wel uit de nominaties en onderscheidingen die Feestartikelen.nl heeft mogen ontvangen.Genomineerd in 2002, 2003 én 2004 voor de Webwinkel Award van Thuiswinkel.org en winnaar van de Startersaward 2003.

  • Consumenten website met webshop
  • Webdesign
  • Grafisch ontwerp

Meer werk waar wij trots op zijn

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Graag vertellen wij u alles in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

© Yellow Lemon Tree 2004-2018 - Alle rechten voorbehouden. Yellow Lemon Tree is een full service internetbureau gespecialiseerd in webdesign. We maken websites, webshops en mobiele sites. Voor elk device. YLT werkt voor opdrachtgevers uit het heel Nederland. Kijk voor meer informatie op de volgende pagina's: webdesign Amersfoort, webdesign Amsterdam, webdesign Rotterdam, webdesign Utrecht, webdesign Den Haag, webdesign Arnhem, webdesign Apeldoorn en webdesign Leusden. Bezoek ons portfolio voor voorbeelden van ons werk. Interesse? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.