General Motors

Presentaties Opel

Wij realiseerden voor General Motors diverse interactieve presentaties voor productintroducties van nieuwe modellen waaronder de Insignia en de Agila.

De presentatie voor de Agila is ingezonden voor de AutoWeek Innovatieprijs, hiermee geeft het blad extra aandacht aan de innovaties binnen de auto-industrie. Een vijfkoppige vakjury bestaande uit marketingdeskundigen en zwaargewichten uit de brancheorganisaties beoordeelde de bijbehorende marketingcampagnes op effectiviteit en innovatiekracht. Als winnaar kwam de gedurfde campagne voor de Opel Agila uit de bus.

  • Interactieve flash presentaties
  • Winnaar AutoWeek Innovatieprijs 2008

Meer werk waar wij trots op zijn

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Graag vertellen wij u alles in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

© Yellow Lemon Tree 2017 - Alle rechten voorbehouden. Yellow Lemon Tree is een full service internetbureau gespecialiseerd in webdesign. We maken websites, webshops en mobiele sites. Voor elk device. YLT werkt voor opdrachtgevers uit het heel Nederland. Kijk voor meer informatie op de volgende pagina's: webdesign Amersfoort, webdesign Amsterdam, webdesign Rotterdam, webdesign Utrecht, webdesign Den Haag, webdesign Arnhem, webdesign Apeldoorn en webdesign Leusden. Bezoek ons portfolio voor voorbeelden van ons werk. Interesse? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.