Powerzone Amsterdam

Underground Arena

In de indrukwekkende underground lasergame arena van de Powerzone ga je met elkaar het gevecht aan in een wel heel geheimzinnige omgeving. Daarnaast heeft de Powerzone geavanceerde Show bowlingbanen, met mooie lichteffecten. In de mooie ambiance en het prachtige uitzicht op het IJ is bowlen een heerlijke manier van ontspanning.

Voor de Powerzone realiseerden we logo, huisstijl, brochures en een website compleet met online reserveringssysteem. Recentelijk werd daar ook nog een mobiele website aan toegevoegd.

  • Website o.b.v. WordPress
  • Grafisch ontwerp van logo en huisstijl

Powerzone.amsterdam

Meer werk waar wij trots op zijn

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Graag vertellen wij u alles in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

© Yellow Lemon Tree 2004-2019 - Alle rechten voorbehouden. Yellow Lemon Tree is een full service internetbureau gespecialiseerd in webdesign. We maken websites, webshops en mobiele sites. Voor elk device. YLT werkt voor opdrachtgevers uit het heel Nederland. Kijk voor meer informatie op de volgende pagina's: webdesign Amersfoort, webdesign Amsterdam, webdesign Rotterdam, webdesign Utrecht, webdesign Den Haag, webdesign Arnhem, webdesign Apeldoorn en webdesign Leusden. Bezoek ons portfolio voor voorbeelden van ons werk. Interesse? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.