Services For ICT

Wij lossen het op!

Services for ICT is al sinds 1997 een professionele, onafhankelijke dienstverlener voor de Nederlandse markt. De producten bestaan uit afgebakende en actuele ICT diensten voor ICT dienstverleners. Services For ICT ontzorgt haar klanten op gebied van telefonie, printing, hardware onderhoud en online diensten op basis van vaste tarieven die periodiek verrekend worden. Services for ICT garandeert een landelijke dekking en staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u en uw klanten klaar. En dat maakt nou net het verschil!

Yellow Lemon Tree was verantwoordelijk voor de vormgeving en ontwikkeling van de (responsive) website op basis van WordPress.

Meer uit ons portfolio

© Yellow Lemon Tree 2004-2019 - Alle rechten voorbehouden. Yellow Lemon Tree is een full service internetbureau gespecialiseerd in webdesign. We maken websites, webshops en mobiele sites. Voor elk device. YLT werkt voor opdrachtgevers uit het heel Nederland. Kijk voor meer informatie op de volgende pagina's: webdesign Amersfoort, webdesign Amsterdam, webdesign Rotterdam, webdesign Utrecht, webdesign Den Haag, webdesign Arnhem, webdesign Apeldoorn en webdesign Leusden. Bezoek ons portfolio voor voorbeelden van ons werk. Interesse? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.